A MORI PENTRU COOKIE CHIP DE CIOCOLATA

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă TO DIE FOR CHIP CHIP COOKIE. Această rețetă face 20 de porții cu 417 calorii, 5 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,01 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați fulgi de ciocolată semidulce, zahăr granulat, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 25%, ceea ce nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: CEL MAI BUN Prăjitură cu Chip de Ciocolată | Biscuiți cu fulgi de ciocolată New York Times, prăjitură cu fulgi de ciocolată cu glazură din aluat de prăjituri cu fulgi de ciocolată și prăjitură cu fulgi de ciocolată cu umplutură de marshmallow prăjită și glazură din aluat de biscuiți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "