Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați 2 în 1 sos și umplutură umplută cu cârnați. O porție conține 247 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de frunze de cimbru, amestec de umplutură de pâine de pui, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cârnați și umplutură toad-in-the-hole cu sos de ceapă, Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu și aruncați dollops de cârnați de dimensiuni reduse în tigaie. Gatiti pana se rumeneste, aproximativ 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
3
Se scoate din tigaie pe o farfurie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
4
După îndepărtarea cârnaților adăugați 1/4 cană de ulei de canola în tigaie și amestecați 1/2 cană de făină. Se amestecă pentru a crea un roux și se gătește aproximativ 3 până la 4 minute. Adăugați încet bulionul de pui, amestecând în timp ce turnați și lăsați să fiarbă, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
5
Într-o cratiță separată încălziți 2 căni de ulei de canola la foc mediu-mare până când ajunge la 350 de grade F.
Într-un castron mare combinați umplutura, pătrunjelul, cimbru și scallions și amestecați împreună. Luați un sfert sau 1 lingură de amestec de umplutură și înfășurați-l în jurul bilelor individuale de cârnați. Acoperiți complet cârnații și dați deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
7
Odată ce toate bilele de cârnați au fost acoperite cu umplutură, dragați-le în restul de 1/2 cană de făină. Când toate bilele sunt ușor acoperite în făină, aruncați-le cu grijă în uleiul fierbinte și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
8
Scoateți-le din ulei, pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Odată ce toate bilele au fost prăjite și drenate, opriți focul la sos și adăugați bilele de umplutură pentru cârnați prăjiți. Se amestecă ușor pentru a acoperi bilele cu sosul și se transferă într-un castron sau platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Cartof Mic, Tăiat în Jumătate Pe Lungime și Feliat Subțire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)