Șuncă cu ananas

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Șunca cu ananas ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 716 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 389 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr brun, șuncă, sticlă de băutură carbogazoasă lămâie-lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (160 grade C).
Așezați șunca într-o tigaie. Scorați coaja șuncii cu un model de diamant. Apăsați un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Scurgeți sucul din inelele de ananas într-un castron mediu și amestecați zahărul brun și sifonul de lămâie-lime. Înveliți șunca cu acest amestec. Aranjați inelele de ananas peste exteriorul șuncii.
Așezați o cireșă maraschino în centrul fiecărui inel de ananas și fixați-o cu o scobitoare.
Coaceți neacoperit timp de 4 până la 5 ore, ungând frecvent cu sucurile, până când temperatura internă a șuncii este de 160 de grade F (72 de grade C). Asigurați-vă că termometrul pentru carne nu atinge osul.
Scoateți scobitorii înainte de servire.