Șerbet Balsamic De Căpșuni Prăjite

Șerbet Balsamic De Căpșuni Prăjite
Șerbet de căpșuni prăjite Balsamic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 183 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 209 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de extract de vanillan, zară, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Șerbet Prăjit De Căpșuni-Zară, Shortcakes De Căpșuni Balsamice Prăjite, și Înghețată Balsamică Cu Căpșuni Prăjite.

Instrucțiuni

1
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o tigaie mare cu hârtie pergament. Într-un castron mare aruncați căpșunile cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Întindeți căpșunile cu zahăr pe tigaia pregătită și stropiți cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
3
Prăjiți fructele de pădure până când fructele de pădure se înmoaie și sucurile încep să baloneze, aproximativ 20-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
4
Scoateți din cuptor se răcește complet pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
5
Odată ce boabele sunt răcite, fructele de pădure pur și sucurile redate împreună cu zară, smântână, extract de vanilie și sare într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați amestecul într-un aparat electric de înghețată și amestecați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Transferați într-un recipient etanș și congelați până la fermitate, aproximativ 2 ore. A se păstra până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista