Înghețată de ciocolată mexicană ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 351 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 6 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, bețișoare de scorțișoară, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, Fără Înghețată De Ciocolată Keto, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele. Într-un 4-qt. cratiți la foc mediu, aduceți smântână, lapte, ciocolată mexicană, ciocolată neîndulcită, bețișoare de scorțișoară și semințe de vanilie și păstăi la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Baton De Scorțișoară
Vanilie
Ciocolata
Cremă
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Îndepărtați amestecul de cremă de pe foc și lăsați să se absoarbă 20 de minute. Între timp, puneți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea în vasul unui mixer în picioare și bateți la viteză medie-mare până când amestecul de ouă este gros și galben pal, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Cremă
Zahăr
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
3
Întoarceți amestecul de cremă la foc mediu și aduceți doar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
4
Se ia de pe foc și se toarnă printr-o strecurătoare într-un castron curat; aruncați bețișoarele de scorțișoară și păstaia de vanilie. Cu mixerul care rulează la viteză medie, se toarnă 1/2 cană amestec de cremă în amestec de ouă. Stropiți încet amestecul de cremă rămas, continuând să amestecați pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Fasole De Vanilie
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Se toarnă această cremă în cratiță. Reveniți la aragaz și gătiți la foc mic până la mediu-mic, amestecând cu o lingură de lemn, până când crema se îngroașă puțin și ajunge la 170 pe un termometru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
Soba
6
Se toarnă cremă într-un castron și se pune într-o baie de gheață (un castron mai mare cu gheață și apă rece).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional, 10 minute. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
9
Transferați într-un recipient de plastic etanș și congelați până la întărire, cel puțin 5 ore.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Stoltz organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.