Înghețată de mango-Lemongrass și Sorbet de portocale de sânge
Această rețetă servește 8. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 403 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sorbet de portocale de sânge, frișcă, lemongrass și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sorbet De Portocale Și Mango, Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și Spritzer De Vin Lemongrass & Blood Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântână, lapte și lemongrass la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 30 de minute. Se strecoară în castron; aruncați solidele în strecurătoare. Întoarceți amestecul de cremă în aceeași cratiță și aduceți la foc mic.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mediu pentru a amesteca. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte. Întoarceți crema în aceeași tigaie. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a lăsa calea pe spatele lingurii când degetul este tras, aproximativ 5 minute (nu fierbeți). Cremă rece 30 de minute.
Piure de mango în procesor până la omogenizare. Tulpina în castron mic. Măsurați 1 cană de piure și amestecați în cremă (rezervați orice piure de mango rămas pentru o altă utilizare). Acoperiți și răciți crema până la rece, cel puțin 2 ore.
Procesați crema de mango în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient; acoperiți și congelați. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Scoateți înghețata și sorbetul în boluri de desert.
Se servește cu fursecuri.
Lemongrass este disponibil pe piețele asiatice și în secțiunea de produse a unor supermarketuri. Pentru această rețetă, utilizați doar cei trei centimetri de jos ai tulpinii. Îndepărtați două straturi exterioare și apoi tocați miezul.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.