Înghețată De Cafea

Înghețată De Cafea
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., înghețata de cafea ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 1156 calorii, 16g de proteine, și 83g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 707 de fani. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați sare, cafea măcinată, boabe de cafea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Înghețată de cafea de casă și o șansă de a câștiga aparatul de cafea Keurig + aprovizionarea anului de încântare Internațională, și Înghețată De Cafea sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Lapte abrupt cu zahăr, boabe de cafea, sare și smântână: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți laptele, zahărul, boabele de cafea întregi, sarea și 1/2 cană de smântână într-o cratiță medie până când este destul de cald și aburit, dar nu fierbe. Odată ce amestecul este cald, acoperiți, îndepărtați de pe foc și lăsați să se absoarbă la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Puneți crema rămasă într-un castron peste baia de gheață cu sită: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă restul de 1 cană de smântână într-un castron metalic de dimensiuni medii, așezat pe gheață peste un castron mai mare. Puneți o strecurătoare de plasă deasupra bolurilor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Temperați gălbenușurile de ou: reîncălziți amestecul de lapte și cafea, la foc mediu, până când din nou fierbinte și aburit (nu fierbe!). Într-un castron separat, bateți gălbenușurile împreună. Turnați încet amestecul de lapte și cafea încălzit în gălbenușurile de ou, amestecând constant, astfel încât gălbenușurile să fie temperate de laptele cald, dar nu fierte de acesta. Răsturnați gălbenușurile de ou încălzite înapoi în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Încălziți amestecul de cafea cu lapte de ou până se îngroașă: amestecați constant amestecul de cremă la foc mediu cu o spatulă rezistentă la căldură, cu fund plat, răzuind fundul în timp ce amestecați, până când amestecul se îngroașă și acoperă spatula, astfel încât să puteți trece degetul peste acoperire și să nu rulați acoperirea. Acest lucru poate dura aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se toarnă crema prin filtru și se amestecă în cremă. Apăsați boabele de cafea din strecurătoare pentru a extrage cât mai mult din aroma de cafea. Apoi aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se amestecă vanilia și cafeaua măcinată fin și se amestecă până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
9
Răciți și procesați în aparatul de înghețată: răciți bine amestecul în frigider, apoi congelați-l în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista