Înghețată de aluat de ciocolată de casă-vegană și fără Gluten

Înghețată de aluat de ciocolată de casă-Vegan și fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 795 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 77 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână făină de hrișcă, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Mușcături de aluat de prăjituri cu ciocolată vegană crudă (fără gluten, fără soia), Cupe De Aluat Pentru Biscuiți Cu Ciocolată (Fără Gluten, Paleo + Vegan), și 4 Ingrediente fulgi de ovăz ciocolată Chip Cookie aluat Bites (vegan & fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru cookie-uri: amestecați pentru a combina.Răciți aluatul timp de cel puțin o oră înainte de a coace cookies.In un castron mare, amestecați ingredientele uscate (primele 8 ingrediente) cu o furculiță timp de 2 minute. Acest lucru vă ajută să vă asigurați că toate ingredientele uscate sunt bine combined.In un mixer de stand sau cu un mixer de mână, amestecați ingredientele umede (următorul
ingrediente.Se amestecă bine amestecul de semințe de in cu restul ingredientelor umede.
Se amestecă ingredientele uscate în ingredientele umede la un moment dat. Asigurați-vă că lucrurile sunt bine combinate înainte de a adăuga în următoarea treime din ingredientele uscate și răzuiți părțile laterale ale bolului. Dacă descoperiți că aluatul este puțin pe partea uscată, puteți adăuga apă sau lapte de migdale câte o lingură la un moment dat pentru a ajuta la umezirea amestecului.
Se toarnă punga cu chipsuri de ciocolată în aluat și se amestecă, cu mâna, pentru a se combina.Separați aluatul în jumătate.Înfășurați o jumătate din aluat și dați-l la frigider cel puțin o oră înainte de a coace la 350 de grade timp de 15-20 de minute pentru fursecuri delicioase.
Se toarnă ceașcă de lapte de migdale într-un castron mic sau ceașcă.
Adăugați făina de tapioca și amestecați până când făina este bine combinată cu milk.In o cratiță de 2 litri, la foc mediu, se adaugă crema de nucă de cocos, cana rămasă de lapte de migdale, pudră de cacao, nectar de agave și extract de vanilie.
Bateți pentru a combina ingredientele și continuați să bateți până se formează bule mici în jurul marginilor tigaiei. Până când se întâmplă acest lucru, pudra de cacao ar trebui să fie complet combinată cu ingredientele lichide și să arate ca laptele de ciocolată neagră.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de făină de tapioca cu lapte de migdale. Continuați să bateți în timp ce turnați asta. Veți vedea că totul începe să se îngroașe aproape imediat.
Adăugați un mic vârf de sare în amestec și bateți din nou.Acoperiți partea superioară a amestecului cu o bucată de folie de plastic.
Așezați folia de plastic direct deasupra suprafeței amestecului (acest lucru va împiedica formarea unei piele deasupra).
Lăsați amestecul să se răcească puțin, apoi dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore.
Turnați amestecul răcit în aparatul de înghețată și procesați conform instrucțiunilor.Între timp, scoateți tigaia răcită cu aluat de biscuiți din frigider și scoateți plasticul de protecție.
Tăiați aluatul de biscuiți în " pătrate. Nu vă faceți griji dacă nu sunt perfecte (nu vor fi)...aceasta este înghețată după toate....Odată ce aluatul este tăiat, puneți-l înapoi în frigider până când înghețata este gata în mașină.Odată ce înghețata este gata, răzuiește-o în vasul în care o vei depozita.Puneți bucățile de prăjituri în înghețata moale și amestecați pentru a le combina. Aluatul se poate rupe puțin și chipsurile de ciocolată pot ieși, dar este în regulă.Acoperiți recipientul și răciți cel puțin 2 ore înainte de servire.Dacă înghețata este lăsată să înghețe peste noapte, va fi destul de greu de preparat. Pur și simplu Descoperiți-l și introduceți-l în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde până când este scoopabil.Puteți servi acest lucru cu unele dintre cookie-urile pe care le-ați făcut cu restul aluatului de cookie.