Înghețată Cu Caramel Sărat

Înghețată de Caramel sărat este un fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 704 calorii, 5g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare fulgioasă, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brownie cu tigaie de ciocolată cu caramel sărat cu înghețată de caramel, Fără înghețată-producător de Caramel sărat, Bourbon, unt de nuci și înghețată cu bucăți de ciocolată, și Înghețată Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți zahărul într-o tigaie uscată cu fund greu la foc mediu, amestecând cu o furculiță pentru a încălzi zahărul uniform, până când începe să se topească, apoi opriți amestecarea și rotiți tigaia, astfel încât zahărul să se topească uniform și continuați să gătiți până când este o culoare chihlimbar închis.
Adăugați cu grijă smântâna grea (amestecul se va stropi) și gătiți, amestecând până se dizolvă tot caramelul.
Transferați într-un castron rezistent la căldură și amestecați sarea de mare. Puneți amestecul de caramel peste un castron umplut cu apă cu gheață și amestecați până când este răcit la temperatura camerei.
Combinați amestecul de caramel cu baza de înghețată și adăugați vanilia.
Congelați într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Încălziți laptele într-o tigaie cu sos la foc mediu-mic.
Pregătiți o baie de gheață așezând un bol de 2 litri peste un bol mai mare umplut parțial cu apă cu gheață.
Puneți o strecurătoare peste vasul mai mic și puneți-o deoparte.
Într-un castron separat, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până la culoarea galben pal și zahărul s-a dizolvat. Se toarnă treptat laptele încălzit în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Turnați amestecul înapoi în aceeași cratiță pe care ați folosit-o pentru a încălzi laptele. Gatiti timp de 3 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana cand crema se ingroasa si acopera spatele unei linguri de lemn.
Strecurați crema în vasul superior al băii de gheață pentru a opri procesul de gătit.
Adăugați smântâna grea și amestecați peste baia de gheață până se răcește. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți bine, de preferință peste noapte.