Încălzirea curry veggie
Încălzirea Veggie curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 402 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Această rețetă de la BBC Good Food are 20 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pâine naan, dovlecei de nucă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Soul Warming Veggie Beef Soup, Minunat Veggie Curry, și Curcubeu Veggie Curry 2.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță. Sfat în dovlecei și ceapă, apoi prăjiți ușor aproximativ 5 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Sfat în pasta de curry și gătiți încă 1 min. Se amestecă crema de nucă de cocos împreună cu 300 ml apă clocotită, apoi se toarnă în tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute.
Adăugați fasolea în tigaie, apoi gătiți încă aproximativ 3-5 minute până când totul este doar fraged.
Se servește cu pâine naan încălzită.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner]()
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.