Încălzirea curry veggie

Încălzirea curry veggie
Încălzirea Veggie curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 402 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal foarte accesibil. Această rețetă de la BBC Good Food are 20 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână pâine naan, dovlecei de nucă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Soul Warming Veggie Beef Soup, Minunat Veggie Curry, și Curcubeu Veggie Curry 2.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță. Sfat în dovlecei și ceapă, apoi prăjiți ușor aproximativ 5 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc. Sfat în pasta de curry și gătiți încă 1 min. Se amestecă crema de nucă de cocos împreună cu 300 ml apă clocotită, apoi se toarnă în tigaie. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați fasolea în tigaie, apoi gătiți încă aproximativ 3-5 minute până când totul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se servește cu pâine naan încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista