Împachetări Picante de linte cu sos Tahini

Împachetări Picante de linte cu sos Tahini
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 272 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 291 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, pătrunjel cu frunze plate, lavash și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Învelișuri de vinete la grătar cu Tahini Slaw picant, Sunrise nori împachetări cu picant tahini burniță, și Shawarma de pui se înfășoară cu sos de iaurt Tahini cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Combinați lintea și 2 căni de apă într-o cratiță mică la foc mediu. Aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți focul la minim. Fierbeți până când lintea este moale, aproximativ 20 de minute. Opriți focul și amestecați bulgurul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați să stea până când apa este absorbită și bulgurul este moale, aproximativ 30 de minute.Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BulgurBulgur
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și translucid. Se amestecă chimenul și fulgii de ardei roșu și se fierbe încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Adăugați ceapa, ceapa verde, pătrunjelul și sarea în amestecul de linte-bulgur și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
BulgurBulgur
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Așezați o foaie de lavash cu capătul mai scurt cel mai apropiat de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PitaPâine Pita
2
Întindeți 1 1/2 linguri de pastă de ardei roșu pe 1/3 inferior al foii. Se acoperă cu amestecul de linte-bulgur, apoi cu varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
BulgurBulgur
LinteLinte
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
3
Rulați de jos în sus și întindeți încă 1/2 lingură de pastă de ardei roșu peste capătul superior pentru a ajuta la sigilarea învelișului. Repetați pentru restul wraps.To serviți, tăiați fiecare folie în jumătate și serviți cu sos tahini pe lateral.Note De Rețetă
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
TahiniTahini
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Puteți înlocui pasta de ardei roșu cumpărată din magazin sau Harissa ușoară pentru versiunea de casă din această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
HarissaHarissa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista