Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe gust, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest Brut Rossimbrox completează o gamă largă de alimente, de la sărate la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR cca. Se amestecă cu suc proaspăt de grapefruit pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă adâncime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate și prospețime naturală. Gamay cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiruri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.