Picături Crocante De Unt De Arahide

Picături Crocante De Unt De Arahide
Crunchy unt de arahide picături este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan condiment. Această rețetă servește 21. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 248 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, fulgi de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Picături De Unt De Arahide, Picături De Unt De Arahide Butterscotch, și Picături De Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți și amestecați siropul de porumb și zahărul timp de 7-8 minute sau până când zahărul se dizolvă (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; adăugați unt de arahide și amestecați până se omogenizează. Îndoiți fulgii de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
3
Aruncați cu linguri rotunjite pe hârtie cerată acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
4
Lăsați să stea timp de 1-1 / 2 până la 2 ore sau până când este setat. A se păstra într-un recipient etanș căptușit cu hârtie cerată.

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip-ul poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Le Grand Courtage ros sticla de bumbac Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții21
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista