Floricele De Bacon Adevărate

Floricele De Bacon Adevărate
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, floricele de Bacon adevărate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 187 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, floricele nepopulate, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 19%. Rețete similare sunt Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Ziua iubitorului de Popcorn: Popcorn cu șuncă de arțar, și Popcorn cu grăsime de slănină, slănină și sirop de arțar.

Instrucțiuni

1
Puneți slănina și uleiul vegetal într-o oală mare, adâncă, cu un capac bine fixat la foc mediu. Gatiti si amestecati baconul pana se rumeneste si se rumeneste, 8-10 minute. Împrăștiați floricelele în tigaie cu slănina și picăturile și acoperiți cu capacul. Când auziți că sâmburii de floricele încep să apară, agitați puternic tigaia până când popping-ul încetinește la 1 sau 2 POP-uri pe aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scoateți capacul cu fața departe de dvs. pentru a evita aburul și transferați floricelele de bacon într-un castron mare de servire. Condimentați după gust cu sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Popcorn în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Flaconul Le Grand Courtage ros circulant Brut Bedazzled cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista