Dip De Piper Prăjit

Dip De Piper Prăjit
Reteta Dip piper prăjită poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Pentru 42 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 120 calorii. Dacă aveți la îndemână biscuiți, cremă de brânză, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 111 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 23%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sgt Pepper & The Hungry Hearts Band: ridicol de ușor prăjită piper roșu Dip, Dip De Piper Prăjit, și Dip De Ardei Gras Prăjit.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți crema de brânză și smântâna până se omogenizează. Se amestecă ardeii, brânzeturile, ceapa, usturoiul praf și piperul. Se da la frigider cel putin o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Le Grand Courtage ros sticla Brut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista