Dulceata De Rubarbă De Piersici

Dulceata De Rubarbă De Piersici
Dulceața de rubarbă de piersici este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 56 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează cel mai bine ca condiment și se face aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de umplutură de plăcintă cu piersici, gelatină portocalie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dulceata De Piersici De Rubarbă, Jam Maker Dulceață De Piersici Cu Zahăr Redus, și Dulceata De Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați rubarba și zahărul; se lasă să stea peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru GarniturăRubarbă Proaspătă, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se transferă într-o cratiță mare și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți timp de 10 minute. Între timp, tăiați piersicile și adăugați cu umplutură în cratiță; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se ia de pe foc; se adaugă gelatină și se amestecă până se dizolvă. Lingurați în borcane de conserve sau recipiente pentru congelator. Se răcește complet. Refrigerați sau congelați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip pe Meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Flaconul Le Grand Courtage ros circulant Brut Bedazzled cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții56
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista