Țesător De Halibut

Țesător De Halibut
Halibut Weaver necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 808 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,63 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de muștar, brânză cheddar, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 79%. Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil basc cu fasole albă și sos de ierburi), Halibut, și Halibut Într-O Pungă Ii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați halibutul într-un vas de copt. Într-un castron mediu, amestecați maioneza, brânza Cheddar mărunțită, brânza Jack mărunțită, mărarul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
MaionezăMaioneză
HalibutHalibut
MuștarMuștar
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Întindeți amestecul de brânză peste halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Presărați mai mult mărar deasupra, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, sau până când peștele este gata, iar brânza este maro aurie și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista