Țestoase de ciocolată
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Țestoasele de ciocolată ar putea fi o rețetă minunată fără gluten de încercat. Acest aperitiv are 106 calorii , 1 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 30 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită shortening, lapte, jumătăți de nuci pecan și chipsuri de ciocolată semidulce. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Rețete similare sunt mousse de ciocolată în coajă de ciocolată , prăjitură cu curmale de ciocolată cu glazură de caramel lipicios de ciocolată și înghețată cremoasă de ciocolată fără ou cu prăjituri cu ciocolată .
Instrucțiuni
Într-un boiler sau cuptor cu microunde, topește caramelele și laptele. Se amestecă până se omogenizează.
Așezați jumătățile de nuci pecan în grupuri de trei pe o tavă de copt unsă. Peste nuci pecan se pune caramel topit (aproximativ 1 lingura peste fiecare ciorchine).
Se pune la frigider. Topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; răspândite pe clustere. Păstrați la rece.