Țelină-rădăcină pur și simplu cu unt de trufe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați rădăcina de țelină pur Aproxume cu unt de trufe. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.55 pe portie. O porție conține 334 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, unt de trufe, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rădăcină De Țelină Pur Și Simplu, Piure De Rădăcină De Țelină, și Piure De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți rădăcina de țelină și cartofii cu apă sărată rece cu 2 inci într - o oală grea de 4 până la 6 litri, apoi fierbeți, acoperit, până când rădăcina de țelină este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
În timp ce legumele fierb la foc mic, aduceți smântână, unt de trufe, sare și piper doar la foc mic, amestecând până când untul se topește.
Scurgeți legumele într-o strecurătoare și transferați-le într-un robot de bucătărie.
Adăugați amestecul de smântână fierbinte într-un flux constant, pulsând până se omogenizează. (Alternativ, zdrobiți legumele cu amestec de smântână fierbinte folosind un tocător de cartofi.)
Pur și simplu se poate face cu 1 zi înainte și se răcește, se descoperă, apoi se răcește, se acoperă. Reîncălziți într-un vas rezistent la cuptor, acoperit, în cuptor sau cuptor cu microunde până când este fierbinte.* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate și D ' Artagnan (800-327-8246).