Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche
Țelina rasă, rădăcina de țelină și salata de ridiche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rădăcină de țelină, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Rădăcină De Țelină Rasă, Salată De Rădăcină Și Rădăcină De Țelină, și Salată De Rădăcină De Țelină, Ridiche Și Năsturel Cu Dre De Semințe De Muștar.
Instrucțiuni
1
Așezați pasta de hamsii, șalota, sucul de lămâie, oțetul și piperul într-un castron mic, nereactiv, bateți pentru a combina și lăsați să stea aproximativ 10 minute. Între timp, tăiați foarte subțire tulpinile de țelină, rădăcina de țelină și ridichile și puneți-le într-un castron mare.Când amestecul de hamsii este gata, stropiți încet în ulei, amestecând continuu, până când tot uleiul este încorporat. Condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Coaste De țelină
Telina
Suc De Lămâie
Ridiche
Hamsii
Ceapă Eșalotă
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă pansamentul peste legume și se aruncă pentru a se combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
3
Transferați salata pe o farfurie mare de servire și aranjați într-un strat uniform.
4
Se presară cu capere, frunze de țelină (dacă se utilizează), frunze de pătrunjel și parmezan și se servește.