Șurubelnițe Încurcate

Șurubelnițe Încurcate
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete pentru cutia de rețete, șurubelnițele încurcate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 217 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.95 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 19 fani. Dacă aveți la îndemână vodcă, suc de lămâie, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Limonadă Cu Mentă, Cocktail De Modă Veche: Smochin Încurcat, și Limonadă de ghimbir-mentă încurcată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Îmi place ceea ce face coaja de portocală acestei băuturi - este complementul perfect pentru un mic dejun consistent sau un brunch casual. Dacă sunteți serios în legătură cu cocktailurile dvs., asigurați-vă că toate ingredientele (chiar și paharele) sunt răcite atunci când faceți această băutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
3
Puneți feliile de portocale într-un castron durabil și adăugați sucul de lămâie și vârful de sare. Folosiți o lingură de lemn pentru a "zdrobi" feliile de portocală, astfel încât uleiul din coji să iasă și pulpa din portocală să se amestece cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați vodca și continuați să amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
5
Adăugați sucul de portocale și combinați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
6
Împărțiți gheața între 8 pahare și turnați amestecul de băuturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve Piersici, ScurseConserve Piersici, Scurse
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista