Șuncă și mere la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și mere la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1589 calorii, 123G de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,77 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, unt, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Apple-Sage glazurat curcan întreg la grătar cu mere la grătar, și Cheddar la grătar cu mere.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; cuptor cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește, amestecând o dată.
Gatiti sunca si merele, acoperite cu capac de gratar, peste carbuni mediu-fierbinti (350 pana la 400), intorcand ocazional si ungand cu amestec de marmelada, 20 de minute sau pana se incalzeste bine.