Șuncă și fasole neagră dracu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați baconul și fasolea neagră. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă, chimen măcinat, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Șuncă și fasole neagră dracu, Negru Baril Tequila Sparge, și Bacon Fasole Neagră Dip.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extra-virgin și slănină. Faceți grăsime 2 minute apoi adăugați ceapa și usturoiul, gătiți 5 minute.
Adăugați 1 cutie de fasole în tigaie și condimentați-le cu sare, piper și chimen, apoi zdrobiți-le cu un masher de cartofi, combinându-le cu slănină și ceapă. Când sunt combinate, adăugați conservele rămase de fasole și combinați cu fasolea zdrobită.
Adăugați sosul fierbinte după gust și serviți. Cilantro tocat sau scallions și smântână sunt garnituri opționale pentru acest smash.