Șuncă și Cheddar Stromboli

Șuncă și Cheddar Stromboli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca și Cheddar Stromboli. O porție conține 399 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, semințe de susan, niște ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele praf, puteți urma acest fel principal cu Shake-Uri De Lapte Fructat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați drojdia peste apa caldă și lăsați dovada până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Combinați făina, sarea și laptele praf în vasul unui mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte PrafLapte Praf
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de drojdie și uleiul de măsline și amestecați până când aluatul se unește, apoi puneți amestecul sub cârligul de aluat și frământați până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Puneți aluatul într-un vas acoperit cu ulei de măsline și răsturnați-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră.Puneți aluatul și pe o suprafață făinoasă, rulați-l într-un oval de aproximativ 10 x
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați șunca și brânza pe jumătate din aluat, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Cu o lamă de ras, faceți 3 sau 4 tăieturi deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Lasă să crească încă o oră.Înainte de coacere, periați cu ou și presărați semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Coaceți la 350 de grade F. timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute, apoi se taie în 8 felii.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista