Șuncă și Cheddar Stromboli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca și Cheddar Stromboli. O porție conține 399 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, semințe de susan, niște ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele praf, puteți urma acest fel principal cu Shake-Uri De Lapte Fructat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia peste apa caldă și lăsați dovada până la bule.
Combinați făina, sarea și laptele praf în vasul unui mixer.
Adăugați amestecul de drojdie și uleiul de măsline și amestecați până când aluatul se unește, apoi puneți amestecul sub cârligul de aluat și frământați până când este neted și elastic.
Puneți aluatul într-un vas acoperit cu ulei de măsline și răsturnați-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească timp de 1 oră.Puneți aluatul și pe o suprafață făinoasă, rulați-l într-un oval de aproximativ 10 x
Așezați șunca și brânza pe jumătate din aluat, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile pentru a sigila.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Cu o lamă de ras, faceți 3 sau 4 tăieturi deasupra.
Lasă să crească încă o oră.Înainte de coacere, periați cu ou și presărați semințe de susan.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 35 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute, apoi se taie în 8 felii.