Șuncă și cartofi dulci Kabobs pentru 2

Șuncă și cartofi dulci Kabobs pentru 2 este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 578 calorii. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, bucăți de ananas, cartofi dulci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Și Cartofi Dulci Kabobs, Carne de porc la grătar și Kabobs de cartofi dulci, și Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful dulce într-o cratiță mică; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până când este aproape fraged.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scurgeți ananasul, rezervând sucul; puneți ananasul deoparte. Într-un castron mic, combinați untul, zahărul brun și sucul rezervat.
Așezați șunca, dovlecelul, merele, cartoful dulce și ananasul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați amestecul de suc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinada. Pe patru frigarui de metal sau lemn îmbibat, introduceți alternativ șunca, cartoful dulce, dovlecelul, merele și ananasul. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când merele sunt fragede, întorcându-se ocazional.