Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună
Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 32g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de pâine cu praz și Gruyere, Budincă de pâine cu rucola, slănină și Gruyincroyre, și Budinca de paine cu ciuperci salbatice cu carnati si Gruyulincrucroyre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt dreptunghiular de 2 litri.
Întindeți untul rămas subțire pe feliile de baghetă. Tapetați vasul de copt cu jumătate din feliile de baghetă, cu untul în jos.
Aranjați șunca și jumătate de brânză peste pâine. Se acoperă cu feliile de baghetă rămase, cu untul în sus și se presară cu brânza rămasă.
Bateți împreună ouăle și jumătate și jumătate, adăugând 1/2 linguriță sare și piper după gust. Radeți puțin nucșoară, adăugați scallions și bateți din nou.
Turnați amestecul în vasul de copt, împingând în jos pentru a scufunda pâinea, dacă este necesar.
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când crema este setată, dar încă puțin agitată și blatul este frumos rumenit.