Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună

Șuncă și budincă de pâine Gruy de la un fel de mâncare bună
Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 736 calorii, 32g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare și piper, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Budincă de pâine cu praz și Gruyere, Budincă de pâine cu rucola, slănină și Gruyincroyre, și Budinca de paine cu ciuperci salbatice cu carnati si Gruyulincrucroyre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt dreptunghiular de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți untul rămas subțire pe feliile de baghetă. Tapetați vasul de copt cu jumătate din feliile de baghetă, cu untul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Aranjați șunca și jumătate de brânză peste pâine. Se acoperă cu feliile de baghetă rămase, cu untul în sus și se presară cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4
Bateți împreună ouăle și jumătate și jumătate, adăugând 1/2 linguriță sare și piper după gust. Radeți puțin nucșoară, adăugați scallions și bateți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Turnați amestecul în vasul de copt, împingând în jos pentru a scufunda pâinea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când crema este setată, dar încă puțin agitată și blatul este frumos rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista