Șuncă și brânză Hash Browns

Șuncă și brânză Hash Browns
Șuncă și brânză Hash Browns ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 467 calorii, 21g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 3,19 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cartofi maro hash, piper, brânză Monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Șuncă și brânză Hash Brown caserola, Șuncă și brânză Hash Browns, și Mic dejun macaroane și brânză cu cârnați și maro Hash.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii și bulionul de pui într-o caserolă de 1 litru pentru microunde. Acoperiți cu capac și cuptor cu microunde la 12 minute, amestecând după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
2
Descoperă fel de mâncare. Se amestecă 1/2 cană inimi de anghinare, ceapă verde, 1/8 linguriță piper negru și șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se presară cu brânză. Cuptor cu microunde, neacoperit,la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista