Șuncă și Broccoli se coace
Coacerea cu șuncă și Broccoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 550 calorii. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți piper măcinat, șuncă, brânză colby-monterey jack și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ham Broccoli Coace, Broccoli Ham Coace, și Broccoli Coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute.
Decongelați broccoli într-un cuptor cu microunde până când îl puteți despărți în bucăți mici.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati sunca taiata cubulete in uleiul incins pana cand marginile incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Se amestecă broccoli și se gătește și se amestecă până când orice exces de apă s-a fiert și șunca și broccoli sunt fierbinți.
Se toarnă borcanul cu sos Alfredo și laptele; se amestecă pentru a se amesteca, se presară piper și se adaugă pastele fierte. Amestecați totul împreună pentru a acoperi pastele cu sos și aduceți la foc mic.
Întindeți amestecul de paste clocotite în vasul de copt pregătit, acoperiți cu brânză Colby-Monterey Jack mărunțită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și brânza se topește și începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.