Șuncă Simplă La Cuptor
Șunca simplă la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 26. O porție conține 87 calorii, 7g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, 3%-mai puțin-sodiu, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Chiftele Simple Coapte, Cod Simplu Copt (Sau Eglefin), și Pește Simplu La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca într-un cuptor olandez mare sau oală. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra șuncii; acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Scurgeți; clătiți bine cu apă caldă.
Preîncălziți cuptorul la 32
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant; stud cu cuișoare.
Așezați șunca, cu pielea în jos, pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Așezați raftul în tigaie; se toarnă 1 cană suc de mere peste șuncă. Acoperiți șunca ușor cu folie.
Coaceți la 325 timp de 2 1/2 ore, ungând ocazional cu restul de 1 cană de suc de mere.
Scoateți șunca din cuptor (nu opriți cuptorul); descoperiți șunca.
Combinați zahărul și muștarul; periați peste șuncă.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 30 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Așezați șunca pe o tăietură; acoperiți și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.