Șuncă rapidă și macaroane

Șuncă rapidă și macaroane
Șuncă rapidă și macaroane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 373 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână broccoli, parmezan, cremă condensată de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți macaroane în apă clocotită timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați broccoli; reveniți la fierbere. Gatiti 2-3 minute sau pana cand macaroanele sunt fragede; scurgere. Întoarceți-vă la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați supa, laptele, untul, nucșoara, praful de usturoi și piperul; adăugați la amestecul de macaroane cu șuncă. se amestecă bine; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
MacaroaneMacaroane
UntUnt
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
LapteLapte
SupăSupă
șuncășuncă
4
Garnisiți cu parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista