Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez

Șuncă Proaspătă În Stil Cubanez
Sunca proaspătă în stil cubanez este o fără gluten, fără lactate și primar felul principal. O porție conține 800 calorii, 70g de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 14. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, chimen măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Friptură În Stil Cubanez, Pui În Stil Cubanez, și Halibut În Stil Cubanez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sucul, usturoiul, oregano, chimenul, sarea și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Puneți șunca într-un castron mare sau într-o pungă de plastic rezistentă la scurgeri și turnați peste marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se înmoaie la frigider peste noapte. (Sau lăsați marinada să se absoarbă timp de 1 oră, strecurați-o și injectați-o direct în șuncă folosind un injector de marinată; înfășurați și refrigerați șunca peste noapte. Folosiți orice marinată rămasă pentru însăilare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți șunca din marinată, rezervând marinata și uscați-o. Se strecoară marinada într-o cratiță și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Puneți grăsimea de șuncă în sus într-o tigaie și gătiți-o timp de aproximativ 25 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă înregistrează 155 de grade F pe un termometru citit instantaneu. Ungeti sunca cu marinata la fiecare 20 de minute sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți șunca, acoperiți-o cu folie și lăsați-o să se odihnească aproximativ 15 minute. Temperatura va continua să crească la 160 de grade F. feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În16 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate29
Revista