Șuncă proaspătă la cuptor cu sos de mere-afine

Șuncă proaspătă la cuptor cu sos de mere-afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.58 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 781 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Dacă aveți oțet de cidru de mere, afine, băț de scorțișoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Proaspete Afine Mere Savura, Afine Proaspete Și Mere Savura, și Cracklin'- șuncă proaspătă de Picnic cu Salsa de mere-afine-rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Scor de grăsime și pune sunca, partea de grăsime în sus, într-o tigaie de prăjire. Frecați cu ulei de măsline extravirgin și condimentați cu multă sare și piper peste tot. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți timp de 2 ore.
Îndepărtați folia și prăjiți pentru ultima oră neacoperită.
Într-o cratiță mare adăugați toate ingredientele sosului și fierbeți timp de 25 de minute până când merele aproape că se destramă și sosul este parfumat.
Îndepărtați bățul de scorțișoară, frunza de dafin și ghimbirul, apoi piureul într-un blender până când este complet neted.
Se servește cu șuncă proaspătă coaptă.