Șuncă proaspătă cu cuișoare și ananas la grătar

Șuncă proaspătă cu cuișoare și ananas la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 776 calorii, 45g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, ananas, jumătate de picior de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Glisoare de șuncă Hawaiană și ananas + VIDEO, Somon la grătar cu Salsa proaspătă de ananas, și Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați pielea exterioară dură din șuncă. Scorați cu atenție grăsimea într-un model de diamant: feliați grăsimea, având grijă să nu tăiați carnea, cu un cuțit ascuțit pe o diagonală care merge din față în spate și apoi dintr-o parte în alta.
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine pentru a face o pastă lichidă. Frecați amestecul peste exteriorul șuncii, inclusiv fante și crăpături; lipiți cuișoare întregi în centrul diamantelor.
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, în punga cuptorului într-o tigaie mare. Prăjiți la 350 timp de 2 ore. Tăiați cu grijă punga în partea de sus pentru ca aburul să scape; rulați punga în jos în jurul fundului șuncii, astfel încât șunca să se rumenească. Prăjiți încă 35 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 150 până la 15
Scoateți șunca și lăsați-o să se odihnească, ușor tentată cu folie, cu cel puțin 30 de minute înainte de feliere. Șunca va continua să gătească încă 5 la 1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu în timp ce șunca se odihnește. Gătiți felii de ananas, câte 4 până la 5, timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când apar urme de grătar și zaharurile din ananas se caramelizează. Aranjați felii de Ananas în jurul platoului cu șunca și serviți împreună.
Tăiați pielea exterioară dură din șuncă. Scorați cu atenție grăsimea într-un model de diamant: feliați grăsimea, având grijă să nu tăiați carnea, cu un cuțit ascuțit pe o diagonală care merge din față în spate și apoi dintr-o parte în alta.
Așezați șunca în amestec de saramură și păstrați-o, acoperită, într-o găleată sau recipient mare de plastic la frigider 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți șunca din saramură lichidă, clătiți cu apă rece și uscați.
Așezați șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie mare. Prăjiți la 350 timp de 2 ore și 30 de minute sau până când temperatura internă ajunge la 150 până la 155 și pielea este maro aurie și crocantă, ungând cu lichide pentru tigaie la fiecare 30 până la 40 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați-o să se odihnească, acoperită cu folie, cu cel puțin 30 de minute înainte de feliere. Șunca va continua să gătească încă 5 la 1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu în timp ce șunca se odihnește. Gătiți felii de ananas, câte 4 până la 5, timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când apar urme de grătar și zaharurile din ananas se caramelizează. Aranjați felii de Ananas în jurul platoului cu șunca și serviți împreună.