Șuncă la grătar, brânză și salam cu gust de Caper

Șuncă la grătar, brânză și salam cu gust de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 693 calorii, 26g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de pădure, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ravioli de brânză prăjită cu gust de ardei roșii și Dip de caper de anghinare, 5 minute Salam Caper Crostini, și Sandviș cu salam cu gust de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mic; condimentați pansamentul cu sare și piper.
Tăiați crusta superioară (aproximativ 1/3 inch) de pe pâine și aruncați-o.
Tăiați pâinea orizontal în jumătate. Aranjați brânza provolone pe partea tăiată a jumătății inferioare, acoperind complet. Se acoperă cu strat de salam, apoi șuncă.
Se amestecă măslinele, caperele și peperoncini într-un castron mic; răspândiți gustul peste șuncă. Apăsați jumătatea superioară a pâinii, tăiați partea în jos, deasupra savurați; se întinde cu 1 1/2 linguri de unt.
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu 3 minute.
Așezați sandvișul, cu unt în jos, în tigaie. Folosind o altă tigaie, apăsați sandwich pentru a compacta ușor. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Intinde partea de sus a sandwich cu restul de 1 1/2 linguri de unt. Folosind spatula mare, întoarceți sandwich-ul. Apăsați din nou cu a doua tigaie. Gatiti pana cand fundul este auriu si branza se topeste, aproximativ 5 minute.
Transferați sandvișul pe suprafața de lucru. Ridicați blatul de pâine; se presară cu brânză Teleme, salată verde și pansament. Apăsați blatul de pâine pe sandwich și tăiați-l în sferturi.