Șuncă la grătar, brânză și salam cu gust de Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 693 calorii, 26g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de pădure, șalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma salamul, puteți urma acest fel principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ravioli de brânză prăjită cu gust de ardei roșii și Dip de caper de anghinare, 5 minute Salam Caper Crostini, și Sandviș cu salam cu gust de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente într-un castron mic; condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Tăiați crusta superioară (aproximativ 1/3 inch) de pe pâine și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
3
Tăiați pâinea orizontal în jumătate. Aranjați brânza provolone pe partea tăiată a jumătății inferioare, acoperind complet. Se acoperă cu strat de salam, apoi șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Salam
Pâine
șuncă
4
Se amestecă măslinele, caperele și peperoncini într-un castron mic; răspândiți gustul peste șuncă. Apăsați jumătatea superioară a pâinii, tăiați partea în jos, deasupra savurați; se întinde cu 1 1/2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Unt
Capere
Măsline
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți tigaia mare și grea la foc mediu 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Așezați sandvișul, cu unt în jos, în tigaie. Folosind o altă tigaie, apăsați sandwich pentru a compacta ușor. Gatiti pana devin aurii, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Intinde partea de sus a sandwich cu restul de 1 1/2 linguri de unt. Folosind spatula mare, întoarceți sandwich-ul. Apăsați din nou cu a doua tigaie. Gatiti pana cand fundul este auriu si branza se topeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați sandvișul pe suprafața de lucru. Ridicați blatul de pâine; se presară cu brânză Teleme, salată verde și pansament. Apăsați blatul de pâine pe sandwich și tăiați-l în sferturi.