Șuncă La Cuptor Glazurată
Șunca la cuptor glazurată este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 173g de proteine, 134g de grăsime, și un total de 2046 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 68 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați șunca pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor în șuncă, astfel încât vârful să fie în centrul celei mai groase părți a cărnii și să nu atingă osul sau să se odihnească n grăsime.
Coaceți descoperit 1 oră 30 de minute sau până când termometrul citește cel puțin 60°.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul brun, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă ananasul, sucul de lămâie și muștarul. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Periați glazura peste șuncă în ultimele 45 de minute de coacere.
Scoateți șunca din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 10 până la 15 minute pentru o sculptură mai ușoară.