Șuncă La Cuptor Cu Zahăr Brun-Bourbon

Brown Sugar-Bourbon sunca la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 901 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, bourbon, băutură cola și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Bourbon Cu Zahăr Brun, Pâine Bourbon Cu Zahăr Brun, și Zahăr Brun Bourbon Sparkler.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați grăsimea la grosimea de 1/4 inch. Faceți tăieturi superficiale în grăsime la 3/4 inch distanță într-un model de diamant. Introduceți cuișoare în centre de diamante.
Așezați șunca într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună zahăr brun și următoarele 3 ingrediente; amestec lingura peste sunca.
Coaceți la 350 pe cel mai mic suport pentru cuptor 2 ore și 30 de minute, ungând cu sucuri de tigaie la fiecare 15 până la 20 de minute.
Scoateți șunca din cuptor și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.