Șuncă la cuptor cu glazură de Guava
Sunca la cuptor cu glazura de Guava este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nectar de piersici, șuncă mai puțin sodică, jeleu de guava și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu melasă-glazură de Guava, Filet de porc cu glazură picantă de Guava, și Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Așezați șunca pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Șuncă Stud cu cuișoare, dacă se dorește.
Combinați jeleu, ROM, nectar și muștar.
Ungeți șunca cu amestec de jeleu.
Coaceți încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând o dată.
Așezați șunca pe un platou; acoperiți cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.