Șuncă la cuptor cu glazură de Guava

Șuncă la cuptor cu glazură de Guava
Sunca la cuptor cu glazura de Guava este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 315 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nectar de piersici, șuncă mai puțin sodică, jeleu de guava și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Creveți la grătar cu melasă-glazură de Guava, Filet de porc cu glazură picantă de Guava, și Frigarui de creveti si Mango cu glazura de Guava-var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Scor în afara șuncă într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
3
Așezați șunca pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Șuncă Stud cu cuișoare, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
șuncășuncă
6
Combinați jeleu, ROM, nectar și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
NectarNectar
JeleuJeleu
ROMROM
7
Ungeți șunca cu amestec de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
șuncășuncă
8
Coaceți încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 140, ungând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Așezați șunca pe un platou; acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista