Șuncă gătită lent și Chowder de cartofi
Șunca gătită lentă și Chowder de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de pui, ceapă, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder Gătit Lent, Chowder De Porumb Gătit Lent, și Supă De Cartofi Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 3 căni de apă caldă cu baza de supă de pui în aragaz lent până când baza de supă s-a dizolvat; se amestecă crema de supă de pui până aproape netedă.
Amestecați cartofii, șunca, porumbul, ceapa galbenă și untul în amestecul de supă.
Așezați făina și 1/2 cană de apă într-un recipient mic cu capac și agitați bine pentru a combina într-un amestec neted; amestecați amestecul de făină în supă.
Se amestecă pătrunjel, mărar și semințe de țelină. Condimentează supa cu sare și piper negru.
Gatiti praful la mare timp de 4 ore sau scazut timp de 8 ore, amestecand o data sau de doua ori in timpul gatirii.