Șunca gătită lentă și Chowder de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de pui, ceapă, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder Gătit Lent, Chowder De Porumb Gătit Lent, și Supă De Cartofi Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți 3 căni de apă caldă cu baza de supă de pui în aragaz lent până când baza de supă s-a dizolvat; se amestecă crema de supă de pui până aproape netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Pui
Pui întreg
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
Bateti
2
Amestecați cartofii, șunca, porumbul, ceapa galbenă și untul în amestecul de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă
Cartofi
Unt
Porumb
Supă
șuncă
3
Așezați făina și 1/2 cană de apă într-un recipient mic cu capac și agitați bine pentru a combina într-un amestec neted; amestecați amestecul de făină în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Supă
Apă
4
Se amestecă pătrunjel, mărar și semințe de țelină. Condimentează supa cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De țelină
Pătrunjel
Mărar
Supă
5
Gatiti praful la mare timp de 4 ore sau scazut timp de 8 ore, amestecand o data sau de doua ori in timpul gatirii.