Șuncă Glazurată La Cuptor
Sunca Glazurata la cuptor ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 16 porții cu 605 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, chimen măcinat, jumătate de șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Rețete similare sunt Caserola cu șuncă și fasole verde, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente. Scor de grăsime pe șuncă într-un model de diamant.
Presărați șunca cu amestec de zahăr și puneți-o într-o tigaie de prăjire puțin unsă.
Se toarnă cola în tigaie.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 1 oră. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Se amestecă conservele și sucul de portocale. Lingură 3/4 cană glazură peste șuncă și coaceți încă 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 14
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se servește cu glazura rămasă.