Șuncă glazurată cu sos Sherry-Orange Dijon

Șuncă glazurată cu sos Sherry-Orange Dijon
Șunca glazurată cu sos Sherry-Orange Dijon este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 785 calorii. Un amestec de muștar, zahăr brun, vin de gătit sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Divan de pui umplut cu sos Sherry Dijon, Orange Dijon-Șuncă Glazurată, și Șuncă glazurată cu sos Dijon-ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați șunca într-o tigaie. Într-un castron mic, amestecați împreună 1/2 cană de zahăr brun și 2 linguri de vin de gătit sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Ungeți jumătate de glazură peste șuncă. Șuncă prăjită descoperită aproximativ 20 de minute pe kilogram sau până când temperatura internă este de 160 de grade F. vezi înveliș de șuncă pentru timp și temperatură precise de gătit; direcțiile pot varia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Periați glazura rămasă peste șuncă la jumătatea timpului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Pentru sosul Sherry-Orange Dijon, combinați 1/2 cană de zahăr brun, amidon de porumb, cuișoare și nucșoară într-o cratiță de 1 litru. Se amestecă pentru a îndepărta bucățile. Se amestecă muștarul până când amestecul este o pastă netedă. Se amestecă treptat vinul de gătit sherry și sucul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
7
Gatiti sosul la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana fierbe amestecul. Reduceți căldura și fierbeți ușor 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Serviți sosul cu șuncă feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista