Șuncă glazurată cu sos de mure

Șuncă glazurată cu sos de mure
Șuncă glazurată cu sos de mure este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 16. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cidru de mere, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheesecake De Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure, Placinta Cu Mure Glazurate, și Șuncă Glazurată Cu Rom De Mure.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti șuncă, combinați 2 linguri de muștar, zahăr, 2/3 cană de gem și piper într-un castron mic; întindeți jumătate din amestecul de gem peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei ArbolArdei Arbol
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați șunca pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; introduceți un termometru în cea mai groasă porție de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Coaceți la 350 timp de 2 1/2 ore sau până când termometrul înregistrează 160, ungându-se ocazional cu amestecul de gem rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Pentru a pregăti sosul, combinați cidrul și vinul într-o cratiță mică la foc mediu; se aduce la fierbere. Se amestecă 1 cană de gem și 1 lingură de muștar. Reduceți căldura la minim și gătiți până se dizolvă gemul, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se amestecă sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Se servește cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista