Șuncă glazurată cu sos de cireșe

Șuncă glazurată cu sos de cireșe
Șunca glazurată cu sos de cireșe durează aproximativ 3 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4,73 USD pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 18. O porție conține 445 calorii, 48G de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, zahăr brun, cuișoare măcinate și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încearcă Cherry Dijon-Șuncă Glazurată, Șuncă Glazurată Cu Cireșe Și Port, și Șuncă Glazurată Cu Cireșe Lipicioase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și muștarul. Se amestecă sucul de cireșe până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Lingură peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Coaceți cu 20-30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor;păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru sosul de cireșe, într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă sucul de mere și oțetul până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă cireșele și colorantul alimentar, dacă se dorește; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se servește cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista