Șuncă Glazurată Cu Caise
Șunca glazurată cu caise este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 3 porții. Acest fel principal are 3015 calorii, 261g de proteine, și 209g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, șuncă, muștar de miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 94%. Încercați Șuncă Glazurată Cu Caise, Șuncă Glazurată Cu Caise, și Șuncă Glazurată Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Marcați partea grasă a șuncii cu un cuțit ascuțit într-un model de diamant, distanțând liniile la aproximativ 1 inch. Introduceți cuișoare întregi la intersecții, dacă doriți.
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială și acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 90 de minute. Cu aproximativ 10 minute înainte de terminarea șuncii, măsurați conservele de caise într-o cratiță mică. Se încălzește la foc mediu până la lichid, apoi se ia de pe foc și se amestecă muștarul cu miere.
Ungeți glazura pe șuncă și reveniți la cuptor, neacoperită și coaceți încă 15 până la 20 de minute sau până când glazura se rumeneste frumos.
Lăsați șunca să stea aproximativ 10 minute înainte de a sculpta și servi.