Șuncă Glazurată Cu Caise
Caise-glazurate sunca ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 20 de porții cu 353 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați 2 șuncă, cuișoare, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Glazurată Cu Caise, Șuncă Glazurată Cu Caise, și Șuncă Glazurată Cu Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Combinați zahărul brun și muștarul; frecați suprafața de șuncă. Introduceți un cuișor în centrul fiecărui diamant.
Așezați șunca pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit,la 325 int. 1 ora. Lingura păstrează peste șuncă.
Coaceți cu 15-30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 140 de kilograme și șunca este încălzită.