Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu

Șuncă glazurată afumată cu jeleu de ardei roșu
Smoky glazurate sunca cu jeleu de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 21237 calorii, 1750g de proteine, și 1349g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 40.97 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, pinot noir, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul turbinado, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir, și Șuncă Glazurată Cu Jeleu De Ardei Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert bulionul, apa, cola, vinul, zahărul, mierea, oțetul, ceapa, ghimbirul, morcovul și ardeii iute. Se fierbe la foc moderat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
MiereMiere
CeapăCeapă
StocStoc
ZahărZahăr
ApăApă
ColaCola
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați semințele de coriandru și fenicul și boabele de piper și fierbeți până se reduc la 4 1/2 căni, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Boabe De PiperBoabe De Piper
CoriandruCoriandru
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați pielea de șuncă cu fața în sus într-o tigaie de prăjire de 12 pe 15 inci și turnați jumătate din sos deasupra. Prăjiți șunca timp de 1 oră, ungând cu sosul în tigaie la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Se toarnă sosul rămas peste șuncă și se prăjește aproximativ 1 oră și 30 de minute mai mult, ungând șunca la fiecare 15 minute, până când este glazurat și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Transferați șunca pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Aruncați pielea de pe șuncă înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
7
Serviți șunca cu jeleul de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate98
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista