Smoky glazurate sunca cu jeleu de ardei roșu ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 21237 calorii, 1750g de proteine, și 1349g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 40.97 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, pinot noir, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul turbinado, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți de portocale-afine cu zahăr Turbinado ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir, și Șuncă Glazurată Cu Jeleu De Ardei Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți la fiert bulionul, apa, cola, vinul, zahărul, mierea, oțetul, ceapa, ghimbirul, morcovul și ardeii iute. Se fierbe la foc moderat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Morcov
Ardei Iute
Ghimbir
Miere
Ceapă
Stoc
Zahăr
Apă
Cola
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați semințele de coriandru și fenicul și boabele de piper și fierbeți până se reduc la 4 1/2 căni, cu 15 până la 20 de minute mai mult. Se strecoară sosul printr-o sită fină într-un vas termorezistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Coriandru
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați pielea de șuncă cu fața în sus într-o tigaie de prăjire de 12 pe 15 inci și turnați jumătate din sos deasupra. Prăjiți șunca timp de 1 oră, ungând cu sosul în tigaie la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se toarnă sosul rămas peste șuncă și se prăjește aproximativ 1 oră și 30 de minute mai mult, ungând șunca la fiecare 15 minute, până când este glazurat și un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
6
Transferați șunca pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Aruncați pielea de pe șuncă înainte de a o felia.