Șuncă Georgia cu garnitură de piersici

Șuncă Georgia cu garnitură de piersici
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da sunca Georgia cu piersica garnitura un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 785 calorii, 93G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $11.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, Zahăr de cofetari, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Georgia Peach Pie, Georgia Peach Souffle, și Dulce Ca O Plăcintă Cu Piersici Georgia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți șunca într-un vas mare și umpleți oala cu suficientă apă rece pentru a acoperi șunca. Aduceți apa la 170 până la 180 de grade F (sub fierbere; dacă este fiartă, șunca se va deschide la articulație). Gatiti la acea temperatura timp de 3 ore, apoi lasati sa se raceasca in apa de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Când sunteți gata să continuați cu rețeta, scoateți șunca din apă. Cu un cuțit, îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați suprafața cărnii acolo unde este maro și asemănătoare pielii în jurul osului gambei. Pentru a ușura sculptura mai târziu, îndepărtați pelvisul sau șoldul rulând un cuțit în jurul acestuia. Când pielea a fost îndepărtată, tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime albă, de pe suprafața șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Rulați vârful cuțitului într-un model încrucișat prin grăsimea rămasă de pe vârful șuncii, tăind ușor pe suprafața cărnii. Acest punctaj va ajuta glazura să adere la carne în timp ce gătește. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Într-un castron mic, amestecați conservele, piperul, muștarul, oțetul balsamic și condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
ConservăConservă
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Întindeți stratul de glazură pe suprafața superioară a șuncii, puneți-l într-o tigaie și coaceți în cuptorul de 350 de grade F timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 325 grade F și continuați să gătiți șunca timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Presărați zahărul pudră deasupra și gătiți încă 30 de minute, până când este glazurat frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
7
Transferați șunca într-un platou și puneți-o deoparte într-un loc cald în timp ce faceți sosul de piersici. Aruncați grăsimea acumulată în tigaia de prăjire și adăugați 1 cană de apă în picăturile din tigaie, amestecând pentru a slăbi și amesteca în sucurile solidificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Adăugați demi-glace și aduceți la fierbere. Rezervă pentru utilizare în sos de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1
Încălziți untul în două skillete mari, 2 linguri de unt pe tigaie. Când este fierbinte, adăugați jumătate din pene de piersici în fiecare tigaie și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Presărați zahărul, împărțind-l între skillets și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Adăugați julienna de piersică uscată și oțetul, jumătate în fiecare tigaie, și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați conținutul ambelor skillets într-o cratiță. Se strecoară amestecul demi-glace rezervat peste piersici și se amestecă sarea. Dacă sosul este mai subțire decât v-ați dori, adăugați amidonul de cartofi dizolvat și aduceți la fierbere. Se fierbe 1 sau 2 minute. La momentul servirii, amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Pentru a ușura sculptura, faceți o tăietură verticală în șuncă la aproximativ 1 inch deasupra osului gambei. Obiectul este de a face o gardă că cuțitul dvs. nu va depăși atunci când feliați șunca; acest lucru va da o margine de jos curată feliilor și, de asemenea, vă va proteja mâna de cuțit în cazul în care se întâmplă să alunece în timp ce feliați carnea. Feliați șunca pe părtinire, oprindu-vă la marginea tăiată și aranjați carnea pe un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Serviți 3 sau 4 felii de șuncă de persoană cu câteva felii de piersici și sosul spooned în jurul și peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 33 m.
Porții18
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista