Șuncă Diavolească
Sunca Deviled ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 209 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper cayenne, șuncă, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Combinați maioneza, gustul, muștarul, Worcestershire, Tabasco și cayenne într-un castron mare; pus deoparte.
Așezați șunca în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu atașamentul lamei și procesați până când este tocat grosier, aproximativ 10 secunde.
Adăugați ceapa și procesați, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar, până se formează o pastă groasă, aproximativ 1 minut.
Transferați amestecul de șuncă în bol cu amestecul de maioneză și amestecați până se combină uniform.
Se servește cu biscuiți sau se întinde pe pâine. Se dă la frigider într-un recipient etanș până la 3 zile.