Șuncă deschisă și sandvișuri elvețiene
Șunca deschisă și sandvișurile elvețiene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 469 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină prefiertă, brânză elvețiană, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ciuperci Cu Față Deschisă-Burger Elvețian, Sandwich Elvețian, Șuncă Și Roșii La Grătar Cu Față Deschisă, și Sunca, elvetiana, ceapa caramelizata si sandvis cu rosii saut cu fata deschisa.
Instrucțiuni
Întindeți 2 lingurițe de muștar peste fiecare felie de pâine. Împărțiți șunca uniform între feliile de pâine. Topiți fiecare cu 2 felii de slănină, 1 felie de roșii și 1 felie de brânză.
Așezați sandvișurile pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.