Șuncă De Paște Prăjită
Sunca de Paște prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 596 calorii. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, șuncă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Miel De Paște Prăjit, Meniul meu de Paște: pește croaker prăjit, și Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Clătiți șunca și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Așezați șunca într-o tigaie de prăjire superficială. Într-un castron mic, amestecați muștarul, siropul de arțar, zahărul brun și pudra de ceapă. Înveliți șunca în întregime cu glazura folosind o lingură sau o perie.
Prăjiți șunca descoperită timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit sau până când este încălzită.
Lăsați-l să se odihnească aproximativ 15 minute înainte de a sculpta pentru a nu se usca.