Șuncă cu sos de ochi roșii

Șuncă cu sos de ochi roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați șunca cu sos de ochi roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 135 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cafea puternic, unt, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare (ar trebui să fie suficient de mare pentru a găzdui șuncă, chiar mai mult de o felie, într-un singur strat), topiți untul la foc mediu-mare. Odată ce untul face spumă, adăugați șuncă și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați pe o farfurie și cortați ușor cu folie pentru a vă menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Se toarnă cafeaua în tigaie și se gătește, amestecând și răzuind fundul tigaiei pentru a elibera bucăți rumenite, până când lichidul este redus cu aproximativ jumătate și doar ușor îngroșat, 2 până la 4 minute. (Gravy va fi în continuare subțire.) Se condimentează cu piper după gust, se toarnă peste șuncă și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
PiperPiper
SosSos
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista